Gratulerer til Orkdal folkebibliotek!

Orkdal folkebibliotek i Sør-Trøndelag er tildelt Orkanger Vels Trivselspris for 2014. NBF Sør-Trøndelag gratulerer ansatte ved Orkdal folkebibliotek med prisen.

Ved overrekkelse av prisen ble mange gode grunner for valg av nettopp folkebiblioteket nevnt:
– Biblioteket utvikler tjenestene sine og  er viktig for å skape økt bruk av sentrum
– På biblioteket får du all den informasjonen du trenger, gratis!
– Biblioteket har alt av bøker, også e-bøker. PC og trådløst nett – for alle.
– Biblioteket tilbyr magiske lesestunder for de minste, og har sommerles-kampanjer for barn.
– På biblioteket kan du treffe forfattere og spennende formidlere.

Og ikke minst: «Vi har lett for å ta biblioteket som en selvfølge. Med Trivselsprisen vil Orkanger Vel markere at vi setter pris på tilbudet, oppmuntre folk til å bruke biblioteket mer og oppfordre Orkdal kommune til å utvide åpningstidene»

Mer informasjon om og bilder fra utdelingen finner du på orkangervel.no.