Velkommen til medlemsmøte 14.juni kl.18.00

Denne gangen vil vi invitere dere til lysthagevandring på Ringve før vi spiser middag på E.C Dahls og spiller Kahoot!

Her er museets egen beskrivelse av Lysthagevandringen:

«Den gamle landskapsparken på Ringve har fortsatt spor fra lystgårdenes glansperiode og kan bidra til å frembringe stemningen fra datidens festligheter. Selskapskulturen på 1700- og 1800-tallet var inspirert av virkemidler fra teatret, der hagefestene utviklet seg som et eget opplevelsesrom. Vandring ved konservator Annabella Skagen ved Ringve Musikkmuseum og botaniker Vibekke Vange ved Ringve botaniske hage.»

Etter hagevandring på Ringve spaserer vi til E. C. Dahls. Det går an å ta buss nr 3, dersom noen foretrekker det. Etter middagen spiller vi «Kahoot!» og koser oss. Vi ønsker også å gi dere som blir med en liten oppgave: Ta gjerne med boktips til en herlig bok du vil anbefale de andre å lese i sommer!

Meld deg på her innen den 1.juni.

Omvisningen på Ringve er gratis.

Middag koster 265 kr og er Andelår Confit (Pastinakk- og hvitløkskrem, sopp, aspargesbønner, timiansaus. Allergener: laktose, sulfitt, soya.)