Nasjonal bibliotekdag og Vervekampanje

1.september er Nasjonal bibliotekdag og vi oppfordrer alle til å markere dagen i bibliotekene i Sør-Trøndelag! Send oss gjerne tips til hvordan dere markerer dagen! Vi legger gjerne ut bilder og gode ideer på Facebooksiden vår! Du kan kontakte oss på nbfstr@gmail.com.

Et forslag til markering av dagen er å dele ut brosjyren vi har laget om Norsk Bibliotekforening avdeling Sør-Trøndelag. Brosjyren finner du her.

Vi starter også en vervekampanje som går fra 1.september og ut året, der både den som verver og den som blir vervet kan vinne 500 kr i gavekort på bokhandel. Den som verver sender en mail til oss på nbfstr@gmail.com og forteller oss navnet på den som er vervet. Vi trekker to vinnere i januar 2018!

Norsk Bibliotekforening er for absolutt ALLE som er glad i biblioteket!