Trenger du et stipend til faglig fordypning?

Rakk du ikke å søke om midler da vi lyste ut stipend i vår? Vi har fortsatt midler tilgjengelig, så nå har du sjansen igjen!

Alle personlige medlemmer av NBF avd. Sør-Trøndelag kan søke om inntil 3000 kr. Stipendet skal anvendes til bibliotekfaglige formål, for eksempel kurs, studietur, konferanse e.l.

Krav til mottaker av stipendet:

– mottaker må enten gi styret en kort skriftlig rapport fra kurset/studieturen e.l. eller fortelle kort fra aktiviteten på et medlemsmøte.

Søknaden skal inneholde en kort formålsbeskrivelse og et budsjett.

Søknadsfrist: 1. november 2017
Søknad sendes på e-post til nbfstr@gmail.com. Vinner(e) av stipendet vil annonseres på hjemmesiden og facebooksiden vår.

Innmelding i NBF gjør du enkelt her!

Tidligere vinnere

• 2017 Almuth Gastinger, NTNU UB – deltakelse på Open Acsess konferanse
  • 2015 Silje Ruch, Orkdal vgs – deltakelse på nettstudiet Samtidslitteratur for barn og ungdom ved Norsk Barnebokinstitutt
  • 2013 Studietur Stockholm: Forskerservice – Marius Warholm Haugen, NTNU universitetsbiblioteket